HTML

2007.03.03. 15:05 crazybuilderz

Forradalmárok 1. rész

2007. 02. 28. 17:55, Budapest XI. ker. Kelenföld

A lakótelep koraesti csendjét heves, zaklatott léptek zaja és egy mp3-lejátszó fülhallgatójából kiszűrődő rap zene halk duruzslása veri fel. Feltehetően 50 cent, „GONNA FUCK YOU IF YOU FUCK WIH ME” című slágere szól. Az évnek ebben a szakaszában még korán sötétedik, így jelen esetben, csak az utcai lámpák szórt fényében vehető észre főszereplőnk, első látásra termetes és kidolgozott sziluettje, de ha jobban megnézzük, észrevehető, hogy csak a FUBU márkajelzésű pufikabátnak köszönhető az előbb leírt illúzió. Fekete, EVERLAST boxcipő, DEVERGO farmernadrág – mely természetesen a divatnak megfelelően, a magasszárú cipőbe van tűrve – és az elmaradhatatlan RAY-BAN napszemüveg együttes viselése teszi tökéletessé főszereplőnk megjelenését. Igaz, két napja még hószakadás volt, de emberünk jól tájékozott a hóvakságot illetően, valószínűleg ez ad okot a napszemüveg mostanság történő viselésére. Este is.

MAGLIONI fejében kavarognak a gondolatok. „Felkelés után fogmosás, bepakolni az iskolatáskát, pontban 7:15-kor elindulni, hogy még elérjem a félkor induló buszt, suli után edzésre menni, majd haza, mielőtt apci bepipul és megint előkerül a fémcsatos…”
- Bassza meg! Ez most nem fontos! A bosszú mindennél fontosabb! -kiált fel MAGLI.

Hazaérkezésekor, fittyet hányva az otthoni „Házi Törvénykönyv”-nek, sáros cipőjét le sem vetve lép be szobájának ajtaján, ahol öccse már tettrekészen várja.
- Végre, itt vagy! Ugye tudod, hogy holnap végre cselekednünk kell?! Nem hagyhatjuk szó nélkül elvtársunk, MUSCULAR elvesztését!
- Tudom QUAXI, most mindent meg is szervezek. Engedj a géphez!
- Rendben MAGLI, de előbb csináljuk meg a kötelező napi fényképezkedést, amivel nyomon követjük őrült tempójú fejlődésed!
- Nem, testvér. Az ilyen nehéz időkben félre kell tennünk mérhetetlen önelégültségünket és csakis a cél elérésére koncentrálhatunk, ami jelent esetben a véres bosszú!
QUAXI nem kötekedett bátyjával, sőt, még jobban felnézett rá eltökéltsége miatt, mint eddig.

A Pentium III-as öreges tempójú döcögése, minden eddiginél lassabbnak tűnt. Mikor végre betöltött, MAGLI már kattintott is az MSN ikonra. Átfutva partnerlistáját, egy régi címen akadt meg a szeme: horstfuchs@freemail.hu… „Az a rohadék… szépen túl járt az eszemen másfél évvel ezelőtt, de majd most… most mindenért megfizet ő is és az összes többi koxos barátja!” – gondolta MAGLI. Bár erről a címről már nagyon-nagyon régóta nem történt bejelentkezés, a fiúk mégsem törölték a listáról, hogy legyen valami, ami minden nap emlékezteti őket „ARRA”.

- Beszélj a többiekkel, addig én megiszom a házikészítésű, anabolikus szuperfegyverem.
- Rendben, QUAXI!

MAGLI már kattintott is egyik sorstársa nevére, majd konferenciabeszélgetésre invitálta a többieket is. BIGDADDY, THOX, Ricsi, Barbárka. Az internetes testépítő-társadalom rettegi ezen neveket, és nem alaptalanul. Ők ugyanis a kemény mag. Az önamgukat csak „FORRADALMÁROK”-nak nevező csoport tagjai ugyanis, már egyenként is bizonyítottak, de most valami nagyobb dologra készülnek.

- Üdvözlet elvtársak! Jeles nap ez a mai! – mondja MAGLI.
- Álljon meg a menet! – vág közbe Barbár – Honnan tudjuk, hogy tényleg te vagy az, és nem egy ügynök került a géped közelébe? Előbb a jelszót!
- Musclebuilder must die! – pötyögi be MAGLI.
- Rendben van. Folytasd elvtárs!
- Mint mindnyájan értesültetek róla, MUSCULAR barátunkat likvidálták. Kitartását és akaraterejét hűen tükrözi, hogy nem hagyta magát egykönnyen, és végül Natesz ügynök bevetésével sikerült csak legyőzniük.
- Nyugodjék békénben! – szól közbe DADDY.
- De ez a tragikus eset nem szabad, hogy visszavessen bennünket! Sőt! Azonnali ellentámadást kell eszközölnünk, hogy tudják, nem adtuk fel a harcot, sőt, erősebbek vagyunk mint valaha!
- ÉLJEN! – írják be, tizedmásodperces eltéréssel a többiek.
- Ördögi tervünk áldozata nem más, mint az az ember, akit mindannyian egyformán gyűlölünk azért, amit velünk tett a közelmúltban. Az az ember, kinek nevét mindnyájunk együttes beleegyezésével, nem írjuk le és nem ejtjük ki többé.
- Miért pont ő? Régóta tervezett forradalmunk ideje végre eljött, tehát nagyobb halat kéne fognunk! Bár személyes ellentéteink azzal a legnagyobbak, „kinek nem írjuk le nevét” de félretehetnénk a személyes bosszút és törekedhetnénk „A RENCER” minél hatásosabb bomlasztására! – kel ki magából THOX.
- Nem! Mindenképp vele kell kezdenünk, hisz a személyes bosszú jelen esetben mindennél fontosabb és ha nem tartjuk be a fokozatosság elvét, könnyen elbukhatunk! Akárcsak az edzésben; eleinte egyikünk sem nyomott fekve 100 kilóval, hanem megelégedtünk 80-90-nel is, és az eredmény szemmel látható! – reflektál Barbárka.
- ÁMEN! – fűzi hozzá MAGLIONI, és ezzel a vita lezártnak tekintendő.

Eközben QUAXI is visszaérkezett, kezében egy UV-zöld színű turmixszal, ami színét, a benne lévő békás gumicukornak köszönheti, melyről köztudott, hogy a legjobb szénhidrátok egyike. Majd megkezdődött a tanácskozás, melyet a történelemben később a „Hatok Gyűlése”-ként tartanak majd számon.





2007. 03. 01. 16:30, Budapest XIII. ker. Angyalföld

Helyszín: Power House gym. Horst ügynök számára ez a másfél óra is olyannak indult a teremben, mint mindig. Érkezése után az öltözőbe vonult, ahol a megszokott arcokat látta. Egy-két normális arc és 10-15 totál elmebeteg. „Biztos erre is van valami matematikai törvény. Másképp nem lehetséges, hogy bárhová is megy az ember, mindenhol elenyésző a normális ember, ám tömegével van retardált.” –gondolta, miközben komótosan cserélte át utcai öltözékét az edzőfelszerelésre. Mikor kiment az öltözőből, G ügynök már a fekpadnál várta. El is kezdték megszokott mell-edzésüket, de, amikor Horst ügynök az első széria fekvenyomás után kipillantott az ablakon, egy pillanatra elállt a lélegzete: MAGLIONI-t látta előlépni, az egyik közeli fa törzse mögül. A fatörzs átmérője nem lehet több 30-40 cm-nél, ezért Horst ügynököt egy kicsit meg is lepte, hogy addig a pillanatig MAGLIONI rejtve tudott maradni mögötte, de figyelembe véve a tényt, hogy a szóbanforgó napon a hőmérséklet már meghaladta a +8 fokot, és ennek köszönhetően MAGLI irígylésre méltó felsőtestét, csak egy XS-es méretű, feszülős, kínai motívumokkal ellátott ÉNERGIE póló takarta az őt fürkésző szempárok elől, már érthetőbbé vált a dolog. Horst ügynök nem hitt a szemének, hátraszólt G ügynöknek, hogy azonnal nézze meg ő is, mert ha már ketten is látják, akkor biztosan nem csak egy délibáb. Ám, mire visszafordult és G ügynök az ablakhoz sietett, MAGLI alakja köddé vált a késő délutáni félhomályban.
– Pedig még a napszemüveg is rajta volt. LÁTTAM! – jegyzi meg Horst ügynök.
– Agyadra ment a sok kox, amit sose használtál, de beléd beszéltek a debilek. – mondja nevetve G ügynök.
Folytatták edzésüket, de Horst ügynök már nem tudott az edzésre koncentrálni. Biztos volt benne, hogy nem csak a szeme káprázott.

G ügynök aznap kicsit korábban távozott az edzőteremből, így Horst ügynök egyedül kényszerült hazamenni. Már a Tüzér és Hun utca sarkán járt, mikor az egyik közeli bokorból neszeket hallott. Megfordult, hogy megnézze mi volt az, ekkor azonban szemben találta magát a nap második legnagyobb meglepetésével. Barbárka állt előtte, teljes életnagyságban. Szemében a bosszú lángja lobogott, kezében egy joint csigáját morzsolgatta.

-Barbi! Hát te mit keresel itt? És különben is… hogy fértél el ott a bokor mögött? Az előbb épp egy tacskó ment el mögötte, de még az ő feje is kilógott mögüle. – mondta Horst ügynök.
- Még csak le sem kellett guggolnom… - vágta rá Barbárka pubertáskori, mélyülő hangján.

Mire Horst ügynök reflektálhatott volna, egy erőtlen, ám szúrós ütést érzett a fején. „Nincs még hideg ahhoz, hogy a szúnyogok előjöjjenek?”- gondolta magában, de mikor megfordult ismét elképedt: QUAXI állt előtte, és ökölbe szorított kezét rázta, amelyen valószínűleg eltört minimum 3 ujja, köszönhetően az ekkor, körülbelül 0 fokos hőmérsékletnek és fantasztikus ütő-technikájának. Horst ügynökre rátört a nevetőgörcs, így könnyű prédává vált az ekkor már 6 fősre nőtt alakulat számára, akik kihasználva az extatikusan rátörő nevetőhullámokat, elhurcolták főhadiszállásukra, azzal az ominózus autóval, amellyel MUSCULAR, halála előtt hazatért.

MAGLIONIÉK lakására érve, hatan behurcolták Horst ügynököt a gardrób szobába, ahol azonnal elájult az ott terjengő lábszagtól, mely a testvérpár egyforma boxcipőiből áradt.
Ezek után, hatan együtt ültek le a számítógép elé.

-Irány a bodybuilder chat! – horkantak fel egyszerre.

Együttes erővel megfogalmaztak egy üzenetet, amelyet egyedül Harvy ügynök látott, mivel ilyenkor még senki más nem tartózkodik a chaten. Az üzenet szövege a következő volt:

„Horst nálunk van…ööö…izé…nálunk van az, „kinek nevét nem írjuk le többé”!

Harvy ügynök a nevetés közben rátörő hangos sikoltások közepette olvasta el az üzenetet, ami akkor tört rá, mikor meglátta megjelenni képernyőjén a FORRADA nevet, ugyanis több karakter nem fért ki a név mezőben. De mikor végigolvasta az üzenetet, tudta, hogy ez most nem tréfa. Mire válaszolni tudott volna, FORRADA már el is tűnt a chatszobából. Harvy ügynököt anynira megrázta a hír, hogy pár órával később, mikor az egész bodybuilder-chat kommuna már a chatszobában tartózkodott, egyszercsak megemlítette:

- Ja, amúgy Horstot elrabolták Barbiék.

Mindneki csak nevetett, de mikor letisztázódott, hogy véresen komoly az ügy, nekiláttak a szabadítási stratégia megtárgyalásának. Persze még ekokr is volt pár renitens személy a csapatban:

- Jóvmná elbrabloták de én főnemmegjek pestrebasszamszábja! – mondta Pimpi ügynök
- Teddegykicsitfélre azelőítéleteidet ésgondoljmásokrais – vágta rá Zozo ügynök
- Éskülönbenis egy ELVtársadrólvanszó tudodmiregondolok – tette hozzá
- Najóvnabzamegmá legjenakkro

Ezt követően, hosszas megbeszélés következett, de végül mindannyian ugyanarra a következtetésre jutottak:

- Hatalmas erőkkel állunk szemben… – mondta Colos ügynök, aki tudta miről beszél, hisz régóta lát el operátori és moderátori feladatokat az ügynökségen
- Kik ezek? Én nem ismerem őket. – jegyezte meg First ügynökasszony
- Hosszú lenne most felsorolni bűnlajstromukat, de legyen elég annyi, hogy kőkemény ellenfelek. Szörnyen kitartóak, és mindig jön belőlük új. El sem merem képzelni, milyenek lehetnek együtt… - szörnyülködött Colos ügynök
- Hát, akokr mit tegyünk? Hogyan fogjuk kiszabadítani? – kérdezte kétségbeesetten First ügynökasszony
- Nincs más lehetőségünk… együttes erővel kell harcolnunk… mindannyiunknak. Bevetve mindent. A Szent Szívlapát Rendet, az operátorokat és igen, ŐT is! – mondta Colos eltökélten
- Kit? – kérdezték egyszerre a többiek
- Itk? – tette hozzá pár tizedmásodperces késéssel, Pimpi ügynök
- Hát ŐT… - mondta Colos ügynök, de mire befejezhette volna, egyszercsak a következő üzenet jelent meg a chaten:

„Nembunny belépett a(z) BodyBuilder szobába”

- Rákendroll! – köszönt be Bunny
- Na mia fszaz van ljáynok? – kérdezte
- Smith ügynök! Horst ügynököt elrabolták a FORRADALMÁROK és feltehetően egy biológiai fegyver segítségével fogva is tartják! – jelentette Colos ügynök
- Miafszazomró bezsésztei itt hüylesgégeket :DD Mge amúygsi mijeza Smiszügynök? Besézéjjémá maygarlu!
- Elnézést, Kovács ügynök – mondta Colos
- Maraggyunka Bunniná. De mijafazsesz a brabiékkla?
- Minden úgy van, ahogy mondtam! Ez most nem gyakorlat! Minden élesben megy! – kelt ki magából Colos ügynök
- Nahátkakkro kruvagyrosan cjseljekedünkn klel! – vágta rá Bunny ügynök

Ezek után egy hosszas megbeszélés következett, melyet a történelemben, később, a „Hősök Tanácskozása”-ként tartanak majd számon.




To be continued…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr5942223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása