HTML

2007.03.03. 15:14 crazybuilderz

Forradalmárok 2. rész (By Toronyőr)

Kvazimodo Rendfőnök éppen végzett a napi kaja salakanyagainak emésztőrendszeréből történő eltávolításával. Nyugodtan pakolászik a konyhában, következő napi kajáját rakja a hűtőbe. Zuhanyozni kéne, gondolja, öléggé megizzadtam edzésen. A fürdőszoba felé slattyog, mikor telefonja megpittyen – SMS. Ki lehet az?

Két üzenet. Egy: hármas szívlapát riasztás. Bunny. He? Ez kamu, nincs is benne helyesírási hiba. Kettő: a fazsér nemvezsel egy kibasziott számzóügépt otthonbrsa. Bunny. Hehe, ez az. Na akkor mi a szar is van? Virtuálkonferencia, válsághelyzet. Na bazmeg ennyit a zuhanyról. Mielőtt felkapja a kabátját, némi illatszert küld a pulóver alá. Biztos, ami biztos, a többiek érdekében. Lekapja a szívlapátot a falról és elindul a sarkon lévő netkafé felé. Menetben felhívja Larson Rendtagot.

- Szasz, Kvazi, mi a helyzet?
- Nem tudom, most kaptam hármas, igen, hármas szívlapát kód riasztást.
- Úristen. – Larson hallhatóan nyel egyet. – Az azt jelenti, hogy…
- Igen. Azt. Egy ügynök eltűnt. Most megyek netezni, a chaten találkozunk.
- Oké… ööö, Kvazi? Mi a faszér….
- … nem veszek egy kibaszott számítógépet? Majd veszek baszki a kurva életbe de most…
- Oké, ne húzd fel magad. Menjél, én értesítem Erdős Rendtagot.
- Meg a Küklopszot is. Én meg Katicát. Minden Rendtagra szüksége van a fórumnak.

Kinyomja a telefont, Katicát tárcsázza, drót lead, közben beér a netkaféba. A pultos meredten nézi, jó dagadt, betölti az ajtókeretet, az egy dolog – de mi a szent szarnak hurcol magával szívlapátot? Vagont rakodni megy? Nézik kicsit egymást, Kvazi kezd türelmetlen lenni, megköszörüli a torkát, a pultos összerándul. Kettes gép. Köszi, nehéz volt, mi? Fényes Fiskars szívlapátját maga mellé támasztja, bejelentkezik. Na mindenki itt van, Nembunny (na ez vajon ki lehet?) Harvy, Pimpi ügynök, Colos, Erdős Rendtag is megjött, Larson, Katica dettó, First mélyépítési tagozatos is.

Horst ügynök magához tér. Szédül. Mi ez az istentelen szag? Kettős látása lassan múlik, nem könnyű fókuszálni. Sötét van, kevés a hely, hol a picsában vagyok? Nem nagyon jönnek az emlékek… Barbárka. Hú. Fáj a feje. Maugli, Quaxi. Basszameg. Összeáll a kép apránként. Ez a szag… bazmeg a szeme könnyezik tőle. A nem tökéletesen illeszkedő gardróbajtón beszűrődő fénycsíknak hála kicsit körbe tud nézni. Ahá, itt a bűnös – két pár boxcipő. Szemmel láthatóan gőzölögnek. Az egyik cipő fölött a falon elszaladó csótány megáll, majd holtan lefordul, bele a cipőbe. Sisteregve elbomlik. 6 másodperc alatt. Horst ügynök kissé félni kezd, ez komoly biológiai fegyver lehet még. Mi lesz itt? Nincs megkötözve, de a szagtól le van bénulva. Ez a legrosszabb. Öntudatánál van, de nem tud mozdulni.

FORRADA nickkel bejelentkeznek a chatre. Maugli alig lát a napszemüvegtől a félhomályos szobában, Quaxi unja meg hamarabb, hogy mindent négyszer kell begépelni, hogy helyesen legyen leírva, hatalmas tockost oszt le Mauglinak. Az orsócsontja elreped, de Maugli is lefejeli a monitort és lerepül a fejéről a 260.- forintos NIXE napszemüveg. Egy kis takony is a monitorra fröccsen, Maugli öccse felnevet és ledobja a bicepszezéshez használt két négykilós súlyzót az ágyra. Azok visszapattannak (viva la CARDO matrac), homlokon nyomják, elpityeredik. Barbárka visítva röhögni kezd, bár jelen beállt állapotában bármin képes lenne órákig kacarászni.

KUSS LEGYEN MÁR A KURVA ÉLETBE. Mauglinak fogy el a türelme a leghamarabb. Ő gyűlöli Horst ügynököt a legjobban, azt a crazybuilderes lejáratást soha nem fogja megbocsátani. Most Ő dirigál. Túsza van, felgyúrta magát 66 kilóra, bicepsze vörös a sodrófától. Bizsereg. Határozottan úgy látta, hogy valóban növekedést okoz az ütögetés, ezért egy merész pillanatában pöcsén is kipróbálta. Arról az üvöltésről vérfarkasos legendák keringenek a környéken. Hangja azóta kicsit magasabb lett. Nem beszélt erről senkinek, ez az ő sötét kis titka marad. Nade lássuk csak…

<FORRADA> közölni fogjuk követeléseinket.

Nembunny a szemöldökét ráncolja, Colos adminnal együtt az IP-t vadásszák. Horst ügynök nem veszhet oda. EGY ÜGYNÖK SEM veszhet oda.

<Harvy> epedve várjuk, gyökerek.

Rendtagok ugrásra készen. Idegesen markolják a szívlapátok nyelét, ujjaik elfehérednek. Bámulják a képernyőt, várják a jelet. IGEN! Megvan az IP! Mehetünk. A Rendtagok fizikai manifesztációi zöldes digitekké bomolva felszívódnak a virtuális térben, hogy aztán a kívánt hely közelében megjelenjenek.

Egy tízemeletes tövében hirtelen fuvallat lebben, egy összetaposott újság arrébb repül. A júpíszí kábeldoboz izzani kezd, majd zölden vibráló jeleket kezd okádni magából. Egy másodperc múlva sötét csuklyás alakok nőnek ki a földből. Némán állnak, a Szent Szívlapátok lazán lógnak a kezükben. Kicsit még borzonganak a teleportálástól, nem szeretnek kábelen utazni. De gyors, ez tény. És most gyorsnak kell lenni. Az ügynöktársakért és a fórumért mindent. A Rendfőnök telefonja pittyeg. SMS. Colos küldi a koordinátákat. A szemek (Küklopsz rendtag esetén csak egy – de jó nagy) felizzanak a fekete kapucnik alatt.

Nem lesz kegyelem, nem lesz felesleges beszéd. Mészárlás lesz, majd méla csend és hullaszag.

To be continued...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr7842235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása