HTML

2007.03.03. 19:02 crazybuilderz

Titkok 11-20

 

11, Edzhetsz a mell-bicepsz körforgásában, egész héten!

12, Edzhetsz heti egymást követő öt alkalommal is!

13, Ha már tényleg profi vagy, edzhetsz a "DUPLA SOKK" nevezetű módszerrel is, melynek lényege, hogy az egymást követő napokon ugyanazt a testrészt edzd, lehetőleg ugyanakorra intenzitással.

14, Hétfőn mindenképp edzél,lehetőleg a mell-bicepsz módszert követve, a többi napon edz belátásod szerint. Péntekre tedd a láb edzését, hiszen ezen a napon nem biztos, hogy lemész edzeni, inkább menj bulizni (azzal is lábazol).

15, Edzésedet nyugodtan megszakíthatod kardióval, bicepszezés előtt.

16, Erőlködhetsz hangosan, ilyenkor a kószán elröppenő nyálcseppekkel sem kell törődnöd.

17, A súlyokat ne told be tövig a rúdon, hanem rakd a szélére (a húszassal azért ne így bánj), hidd el, teljesen más fíling. Mindezt persze a megfelelő balansz érdekében.

18, Nyomhatsz akár 6-8 sorozat fekvenyomást is.

19, Melegíts be, nyomd le a sorozatokat, végül "vezess le".

20, A pihenőidőt használd ki a végletekig. Nyugodtan beszélgess bajtársaiddal. Akár nyomás közben is elejthettek egy-egy viccet.

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr842405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peti347 2012.08.25. 19:12:02

Hát ekkora baromságokat is jó rég olvastam.
süti beállítások módosítása