HTML

2007.03.03. 18:58 crazybuilderz

Titkok 1-10

 

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az itt leírt "Titkokat" nem mi találtuk ki, hanem folyamatos gyűjtőmunkának köszönhetően tehetjük közre. Gyűjtőmunkánk forrásai az edzőtermek, "edzősátrak". Ismételten megjegyeznénk, hogy a ti segítségeteket is várjuk a titkok és csapdák bővüléséhez. Ezért, ha olyan ide illő információ van birtokotokban, amit itt nem találtok, kérjük, tudassátok velünk e-mailben, és mi közzé tesszük. Jöjjön hát a lényeg:

TITKOK:

 

1, Ha igazán fel akarod pörgetni, edzésed intenzitásának hőfokát, igyál tejet edzés közben! A benne lévő tejcukornak köszönhetően, igazán bepörögsz!

2, Vegyél magadhoz minél több folyadékot, táplálékkiegészítőt (inkább az utóbbit) "edzés előtt, alatt és után".

3, A terembe történő belépésedet követően a kabátodat, melegítőfelsődet, ékszereidet, az "audi" kulcsát dobd be a recepcióra. Ez a titok teremfüggő. Egyes termekben az embereknek ugyanis, nem felel meg az ott található szekrények által nyújtott biztonság.

4, Ha nincs nálad edzőruha!? Ne ess kétségbe! Nyugodtan edzz utcai ruhádban, amely egyes esetekben, fehér ing is lehet.

5, Gondoskodj sporttáskáról.

6, Edzőruhád feldobhatod kiegészítőkkel. Pl: fejpánt, kesztyű, fém fogantyú, papucs/mamusz, öv, biciklis nadrág, amire opcionálisan felhúzható egy másik nadrág, törölköző, baseball sapka (Vörös Zoli után szabadon).

7, Ha szemüveges vagy, nyugodtan maradhat edzés alatt is akár.

8, Nincs kesztyűd? A recepcióról kérj szivacsot, hogy kiküszöböld az esetleges bőrkeményedést.

9, Ha van rá lehetőséged, edz "bajtárssal", aki akár anyukád is lehet!

Már készen is állsz az edzésre!

10, Kezdj kardióval!

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr2042403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása