HTML

2007.03.03. 19:04 crazybuilderz

Titkok 21-30

 

21, Nyomhatod a rudat akár 2-3 órán át.

22, Edzés végén használd az álló és ülő derékforgató gépet egyaránt.

23, Végül kardiózz edzés után is, az energiadeficit érdekében.

24, Lehetsz tradícionális. Például csak és kizárólag, mindig ugyanazon a padon nyomsz fekve.

25, Étrendedet jó ha kiegészíted zöldségekkel, hiszen a vitamin tartalmuk nagyon nagy, és a tápanyagok beépülésében is fontos szerepük van. Eme zöldség akár célka is lehet. Ha nincs kedved mindig friss céklát hajkurászni, rendelkezésedre áll az instant céklapor. Sőt! Edzéseidet is megdobja!

26, Azt hiszed, a 70-es, 80-as években használt, mintás "gyúrós" gatyák mára már kimentek a divatból? Nagyon tévedsz! Ezeket is szemrebbenés nélkül viselheted a teremben és az utcán egyaránt! Igazán szép ruhadarabok ezek.

27, Eddig teljesen higgadtan vetted le a súlyt? Alaphibát követtél el ezzel! Akár dobálhatod is őket! Ezzel is azt mutatva, milyen kemény is vagy valójában.

28, A húszas tárcsákat egyszerre is leszedheted a rúdról. Minnél többet tudsz leszedni, annál keményebbnek látszol majd, bajtársaid előtt. Ha emiatt leborul a rúd a guggolóállványról? Ne vedd figyelembe! Újabb módja annak, hogy megmutasd, ki is a teremben az úr.

29, Ha fekvenyomáshoz melegítesz be a rúddal, akár fel is dobhatod azt, úgy 5-6cm-re minden egyes kinyomás után, ezzel is bemutatván, milyen könnyű is ez neked.

30, Fekvenyomásnál a rúdtartó bakot teheted legalább 3-4 lyukkal feljebb annál a magasságnál, amibe még biztonságosan vissza tudod tenni a rudat. Természetesen ezt is a kihívás, de legfőképpen a megfelelő balansz érdekében. ( Siklósi József is eképpen tesz. Ő már csak tudja.)

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr1242409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása