HTML

2007.03.03. 19:16 crazybuilderz

Titkok 41-50

 

41, Azt gondolod, hogy már nagyon értesz a testépítéshez? Remek! Adjál mindenféle tanácsokat az embereknek! Ha valaki kétszer akkora mint te, de szerinted rosszul csinál valamit? Oktatsd ki bátran! Hálás lesz, okos tanácsaidért.

42, Bajtárs nélkül edzel és nincs kivel beszélgetned? Sebaj. Két sorozat közt, menj és oltogasd a pultos csajt! Biztosan örül majd neki, pláne ha rátehénkedsz a pultra.

43, Eddig bedőltél annak a dumának, hogy nem elég egy 750 grammos protein, három hónapig? Hibáztál. Tanuld meg beosztani! A gyártók csak azért tesznek bele "olyan nagy" mérőkanalat, hogy minnél hamarabb elfogyjon és vegyél újat.

44, Azt hiszed, a Naposimmal elért eredmény jó? Rosszul teszed. Az igazi eredményt a TOJÁSSAL érheted el! Nem, ez nem egy újfajta szleng valamilyen koxra. Itt a hétköznapi tojásról van szó. És, hogy miért jobb mint a Naposim? Mert a tojás szálkásít is.

45, 100%-osan "abonabolikus" hatást akarsz elérni? Nem tudod mihez kezdj ennek érdekében? Közvetlenül edzés után menj el úszni, vagy teniszezni! Persze edzés után ne egyél, hiszen ki tud tele hassal teniszezni?

46, Edzés után beszélgess hosszan a pultos csajjal. Ekkor már bőven van rá időd.

47, Edzés után a zuhanyzás snassz, dobd be magad az "audiba" leizzadva! Mindezt félmeztelenül, mivel póló már a teremben sem volt rajtad természetesen.

48, Közvetlenül edzés után még ne igyál fehérjeitalt, mert a gyomrod össze van szűkülve és nem tudna felszívodni ugysem!

49, Ha diétázol, edzés után NE egyél semmit! Viszont kardiózz, a már említett módszerekkel.

50, Hagyd a mobilod a teremben, majd 5 perc múlva gyere érte vissza, szitkozódva! Lehetőleg úgy, hogy mindenki hallja és tisztában legyen problémáiddal.

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr2342416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lol 2007.03.18. 09:50:10

ÁÁ hihetetlen ennyi baromságot :D
süti beállítások módosítása