HTML

2007.03.03. 19:26 crazybuilderz

Titkok 71-80

 

71, Másnaposan edzeni, "vicces".

72, Igyál tejet edzés előtt, hisz "köztudottan" megköti szervezetedben a kálciumot, ennek köszönhetően kevesebbet izzadsz.

73, Fogyókúra: d.u. 5 után már nem szabad enni semmit. Viszont ha hajnali 2-kor csikaró éhségre ébredsz, egyél nyugodtan, amit csak akarsz.

74, Mielőtt koxolni kezdesz, teszteld magad, bírod-e? Kérj egy haverodtól 2-3 szem naposimt, ezt dobd be a hétvégén. Ha nem jönnek elő mellékhatások, hétfőtől nyugodtan belekezdhetsz egy komolyabb kúrába.

75, Testrészek, amelyekre nem kell edzeni, mert úgyis fejlődik "magától", vagy felesleges, mert úgysem fejlődik, "genetikailag":
- Tricepsz: fekvenyomásnál pont elég terhelést kap.
- Delta hátsó része: szemből úgysem látod.
- Combhajlító: ezt sem.
- Alkar: főleg, ha vékony, akkor nem szokás külön edzeni rá.
- Has: fárasztó, és unalmas, tehát erre sem muszáj edzeni.
- Vádli: genetika kérdése. Ha eleve fogpiszka, nem is érdemes erőltetni.


76, Ha koxolsz, soha ne mondd senkinek, viszont mindig dugdosd, rejtegesd, úgy, hogy társaságod épp, hogy csak "véletlenül" lássa meg, és így kerüljön szóba.


77, A "Mit szedsz?" kérdésre soha ne válaszolj, csak mosolyogj sejtelmesen.

78, A felhúzást KIZÁRÓLAG lábedzésként lehet alkalmazni, hátedzés részeként baromság, mivel köze sincs a derekadhoz.

79, Lábazni felesleges. Te nem akarsz nagy combot, mert akkor nem tudsz felvenni egy Levis' 501-est. Meg amúgy is elég, hogy biciklizel, teniszezel, szkvassolsz.

 

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr142423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása