HTML

2007.03.16. 23:03 crazybuilderz

Forradalmárok 5. rész

Fater, vállán a biciklivel benyomul az előtérbe, beleszimatol a levegőben terjengő füstbe – büdös kölkök a kurvaanyátok már megint füveztek? Itt megakad egy pillanatra, ahogy Maugli halottsápadt, lárvaszerűre dermedő arcára néz. Süt róla a rettegés, öccse mögötte, hasonló állapotban, bentről meg halk kuncogás és a láááájtvééééjt béééébi yo mááááá niggga hallatszik.

Megfordul – miez? Na mi van srácok, még nincs farsang, höhöhö, minek öltöztetek, krampusznak? Apuka gúnyolódásának Küklopsz vet véget, laza mozdulattal torkon ragadja, szépen felteszi a falra, majd szívlapátját sarokba támasztva könnyedén az öreg köré hajtogatja a biciklijét. Erről ennyit, Larson vigyorogva megveregeti a vállát.

A kőkemény gyúrósok hirtelen felpuhulnak, ahogy a csuklyás alakok zajtalanul benyomulnak a lakásba. Toronyőr vörös szemei még mindig Maugli tekintetébe fúródnak, aki ettől megbénul. Öccse aznap harmadszor hugyozza össze magát, ahogy az alakok közelebb lépnek. Katica és Lady a szoba felé mennek, ahonnan a kuncogást hallják. Erdős mormog valamit, hogy talán itt nem kéne lemészárolni még az aranyhalakat is, de Larson leinti. Ezeknek beszélhetsz… meg ráfér a népre a nevelés.

Toronyőr csuklyája mármár hozzáérne Maugli sápadt homlokához – ha nem lenne fél méterrel fölötte. Erdős Maugli hajába markol és szintbe emeli a csoffadt testet a Rendfőnökkel. Magli napszemüvege alól könnyek folynak, öccse visítva Erdős Rendtagot kezdi rugdosni, mire Larson rosszalló fejcsóválással szabályosan összegyűri a fejét, a dermedt, rémült csendben olyan a koponya ropogása, mint amikor a Magnum reklámban a nő ráharap a csokimázra. Most Küklopsz hümmög elismerően.

A rendfőnök lassan leveszi a napszemüveget a srácról, aki halkan imádkozik. Fel sem emeli a hangját. Hol van? Magli úgy vacog, hogy nem bír megszólalni. Csend. Bent a lányok köhögnek a füsttől, majd egy szívlapát kondulása, és Barbi kuncogását mintha elvágták volna. Lelkesek a hölgyek. Thox és Ricsi a sarokban kucorog, erről nem volt szó! Mi nem ezért jöttünk, csak egy kis emberrablás, keménykedés a neten, arcoskodás – azt nem reklámozták, hogy baj lehet belőle… Katica kedvesen mosolyogva a srácok elé áll – na mi van, srácok? Nem bírtok el egy 160 centis hölggyel? Még a Szívlapátomat is leteszem…

Thox ugrik fel artikulátlan üvöltéssel, majd egy fejrúgás után szépen elpilled a számítógépasztal alatt, miközben Ricsi elszáguld mellette, hogy kivesse magát az ablakon, de Lady kis könyökmozdulattal torkonüti, amitől kicsit lefekszik és pár percre lefoglalja az, hogy levegőt vegyen.

A sze….sze… krényben… ennyit tud Magli kinyögni, de ebben a pillanatban a női szakasz támogatja ki az ajtón Horst ügynököt. Erdős éppen arra készül, hogy kitekerje Magli nyakát, Larson valami olyasmit mormog, hogy most kiegyenesíti a bordáit, de a Rendfőnök nemet int. Fontosabb dolgok vannak. Horst nincs valami fényes formában, jézusom, szinte halott, bár ahogy kezd tisztulni a levegő, a szín is visszatér az arcába.

- Admin!
- Kitalálom… takarítók kellenek, mi?
- Ja. Olyasmi.
- Basszátokmeg, nem lehetne egyszer, csak egyszer az életben NEM ÖSSZEVÉREZNI a műveleti területet?! ISTENEM! De a srácok lassan végeznek a szomszédban, átmennek.
- Vegy… vegy… - Horst próbál valamit mondani – vegyvédelmi szakasz is jö.. khhh höööööö … jöjjön… a szekrény… óvatosan.

A lányok könnyes szemmel nézik az Ügynököt. Szerencsétlen… de kezdi összeszedni magát, már nem kell támogatni. Kicsit még imbolyog – fúdekruvaéhes vagyok. Ez jó, a Rendfőnök – aznap először – elvigyorodik, kámzsája alól egy ételhordót vesz elő; gondoltunk rád, Nutellás palacsinta áfonyadzsemmel. Horst kitépi a kezéből, majd rekordidő alatt letolja a palacsintákat. Sokkal jobb.

- Főnök, a kisköcsöggel mi legyen? Szívesen szétcincálnánk…
- Nem. Bevisszük a pesti kirendeltségre. – vörösen izzó tekintetét Magli szemébe fúrja – kihallgatni. Humma szolgálatban van, biztos örülni fog. Azt a három szerencsétlent bent meg… - benéz a szobába, majd hátrakapja a fejét – LÁNYOK BASSZÁTOKMEG melyik dugta fel Barbi seggébe a jointot? - A Rendtagok felröhögnek – nem, nem is akarom tudni, csak amelyik ilyen kedves vót az mosson kezet kurvagyorsan. – visszanéz a szobába.

- ööö, hölgyeim – most már nem vigyorog – hol a harmadik kis tahó? Mert bent csak kettő van.
Katica berohan a szobába, és tényleg, Thox békésen alél az asztal alatt, de Ricsi sehol. Ricsi sehol… és – ezt nehéz lesz kimagyarázni, gondolja, miközben jeges rémület markolja a szívét – és vele együtt eltűnt a Szent Szívlapátom is.

Főnök, baj van. Kurva mocskosnagy baj van.

Csend. A szuszogás sem hallatszik, Magli mondana valamit de a tapintatos Erdős finoman megszorítja a nyakát, úgyhogy tovább kussol, főleg mert nem kap levegőt. Küklopsz csendesen a fater arcára lép, aki kezd ficánkolni a rátekert bicikliben. Néznek. Ez főbenjáró bűn, a Szent Szívlapát, a rendi ereklye nem tűnhet el. Egyik sem. Torony gondolkodik. Hatalmas sóhaj. Nem könnyű. Mindenkinek a szívéhez nőtt ez a kis szőke csendesgyilkos. Hajjaj. Majd a kezébe nyomja saját Szívlapátját, Katica kis áhítattal veszi át – ezen már Muscular vére is szárad! Erdős? Igen Főnök? Kéne egy csákány. Kösz.

Küklopsz leszáll a halálra rémült apuka arcáról, Larson felnyalábolja Thoxot, Barbi halott, ánuszában egy félig szívott viccescigivel. Az a takarítók dolga. A Zegyszemű leguggol fater mellé, majd lassú mozdulattal hátraveti kapucniját. A vörösen izzó hatalmas szem lassan kiszívja az életet a negyvenes, kopaszodó fószerből, aki összeszikkad, embriópózba szárad a bicikli rúdjai között.

A kivonuló rendtagok mellett a takarítók unott arccal sorjáznak befelé. Nem szarakodik a Rend ma éjjel, van meló dögivel, és ahogy a szemeket elnézték, nincs még vége.

Igazuk van. Még csak most kezdődik igazán.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr4347412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása