HTML

2007.03.03. 19:13 crazybuilderz

Titkok 31-40

 

31, Mérd meg a súlyod "edzés előtt, alatt és után" is. Ha a mérleg puha felületre van téve (pl. szőnyegpadló) és nem azt az értéket mutatja amire számítottál, ne ess kétségbe! Fogd meg a mérleget és helyezd valamilyen kemény felületre, majd így is állj rá. "Biztosan" többet fog mutatni.

32, Edzés után elszopogathatsz egy kálcium tablettát is! Fontos hogy ne oldd fel vízben, hanem szopogasd.

33, Még nem vagy egy 120 kilós "koxos állat"? Nem baj! Azért nyugodtan edzhetsz félmeztelenül, hogy megmutasd milyen szálkás vagy.

34, Nem fejlődik rendesen a bicepszed? Legjobb megoldás erre a problémára, ha az egykezes bicepsz gyakorlatokat a tükör előtt csinálod és folyamatosan nézed. Akkor a legjobb, ha a tükörben le is fotózod, az ekkor már duplájára bedurrant karod.

35, Nem megy ki a 60 kiló ferdepadon? Felrakhatod 70-re, csak hogy "érezd a súlyt".

36, A teljes mozdulatsorok károsak. Elég a mozgástartomány (tetszés szerinti alsó vagy felső) egyharmadát megcsinálni. A profik elmebetegek, azér csinálnak full mozdulatokat. TE, jobban tudod.

37, Nem megy még a fekvenyomás hatvan kilóval? Semmi gond! Azért felteheted hatvanra, az sem baj ha maximum egyet tudsz belenyomni, hiszen mégiscsak "jobban néz ki" ha a rúdon húszas tárcsák vannak, nem pedig a többi "piti" súly.

38, 32-es a karod? Nem kell aggódni, nuygodtan fel lehet szerelni a franciarudat 60 kilóra és kezdődhet a bicepszedzés. Rántsd fel minél nagyobb lendülettel, majd szaladj alá, minden ismétlés után gyűjtsd be az elismerő tekinteteket. Ha nyögsz és orditassz közben, az nagyobb figyelmet vonz. A rántásnál vigyázz, nehogy eless, mert az árt a balansznak. Ennek kiküszöbölése végett, állhatsz terpeszben, vagy harántállásban is.

39, Vallásos vagy? Használd ki ezt is, az edzés tökéletességének elérése érdekében! Akár sémi-arámi nyelven, ordítva is imádkozhatsz nyomás/emelés közben!

40, Eddig azt hitted, hogy edzés közben kellemetlenül hat a rossz ( értsd: kurva büdös) testszag? Tévedtél. Ez teljes mértékben az edzés része! Arról nem is beszélve, hogy így egyik gép, vagy pad sem lesz foglalt amikor oda szeretnél menni, ugyanis a teremben tartózkodó, többi ember, valószínüleg kerülni fog.

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr642412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása