HTML

2007.03.03. 19:18 crazybuilderz

Titkok 51-60

 

51, Mielőtt elmennél, közöld hangosan, hogy ma este közösülni fogsz a barátnőddel! Ha igazán kemény vagy, egy-két részlettel is megörvendezteted a nagyközönséget.

52, Ha lány vagy, köszönés nélkül hagyd el a termet!

53, Hányszor volt már, hogy edzés közben létfontosságú sms-ek és telefonok, millióit halasztottad el, csakmert telefonodat a szekrénybe tetted? Ez nem jó így. Telefonod folyamatosan legyen nálad edzéseid alatt is. Legjobb ha közel rakod le magadhoz, de esetleg a pultos csajnak is odaadhatod, ezzel pluszmunkát szerezve neki azzal, hogy utánad kiabálhat minden egyes bejövő hívásnál és sms-nél.

54, A tricepsznyújtás fekve, nevezetű gyakorlatot akár mellőzheted is programodból, hiszen "köztudott" hogy ennél csak a porc dolgozik. Helyette csinálhatod a méltán népszerű, "felcsapást" is.

55, Nem megy az edzés összel, télen és tavasszal? Ne ijedj meg ez természetes, hisz nyáron nagy segítségedre van a fotoszintetizálás, ami nagyon felpörgeti edzéseid./A kis Gyurika/

56, Mint azt tudjátok nagyon fontos a gyúrósok számára a megfelelő vitamin adag. A d-vitaminból korlátlanul fogyaszthatsz egy-egy strandolás alkalmával, hiszen ezt a napól is nyerheted.

57, Ha nem kockásodik a hasad a sima felüléstől?-Semmi gond!!!! Használj súlyt hozzá amit rakhatsz a hasadra is, ezzel stimulálva kockáidat.

58, Nem durran be a bicepszed legelső bicepszedzésed alkalmával? Nyugodtan csináld addig, amíg be nem áll, ha ehhez 10 sorozat kell akkor annyit, és a súlyt is rakhatod közben nagyra.

59, Ha nem megy a fejlődés, akkor nyugodtan hagyd abba és KEZDD ÚJRA!- Hisz mindenki tudja , hogy ez a fejlődés kulcsa, minél többször kezded újra annál nagyobb leszel.

60, Bicepszezhetsz akár minden egyes nap, majd mikor valaki megkérdezi, miért teszel így és még esetleg el is kezd magyarázni valamit, valami "értelmetlen" regenerálódásról; nyugodtan tájékoztasd róla, hogy rád ez nem vonatkozik és nincs szükséged regenerálódásra.

*Az oldal szerkesztői nem vállalnak felelősséget, az ezen topicban olvashatóak esetleges betartásáért. Továbbá, senkit sem ösztönöznek, illegális, teljesítményfokozó szerek használatára.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://crazybuilderz.blog.hu/api/trackback/id/tr2242418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása